fredag, juli 15, 2011

Jeg har vasket meg inn i et hjørne...


Og i det hjørnet står sofaen. Her kan jeg sitte og vente på at gulvet tørker mens jeg ser på tv. Eneste problemet er at jeg er sulten...

6 kommentarer:

Pia sa...

He he, for din skyld får jeg håpe det snart tørker...Men det er vel vann det er snakk om, ikke maling? Så hvis sulten blir enorm, ville jeg ha tråkka i det.

Siven sa...

Det tørket, jeg fikk sove i solen Og mat til slutt. Første dag av ferien er snart vel overstått. :-)

alexia sa...

haha det var verdens beste unnskyldning....tror jeg skal ta den kommentaren der engang...

Siven sa...

Ja, hvis en først uheldigvis og ved en tilfeldighet har vasket seg inn i er hjørne så har en fortjent en pause. :-)

Kamelryttersken sa...

Stakkar... ;)


Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, nå om Snare turer

Kamelryttersken sa...

SV: Velkommen til bloggs Siven :-) Hyggelig at du ser ut for å trives, håper vi får se mer til deg i kommentarfeltet, for det dukker stadig opp nytt lesestoff på Karavanseraiet :-)

Basketballspiller? Hmm, kanskje noe å tenke på ;-)
Du har nok rett, har nok gjort meg flere bekymringer på grunn av utseendet enn jeg har trengt oppover årene, men samtidig har nettopp utseendet vært grunnlag for mange rare opplevelser også. Fra fliring rett opp i ansiktet til regulært yrkesforbud.
Karavanseraiet.no er en del av arbeidet jeg gjør med å flytte fokus fra det å kreve til det å gi respekt, kanskje mer enn det motakeren er verdt eller forberedt på, samtidig med å se at den personen/situasjonen er det ikke verdt å bruke tid/energi på å løse.
Og så er det så forbandet irriterende at jeg mangler fire lusne centimetre på å kunne bli medlem av høye kvinners klubb, Minstekravet er 1,90...

Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om å ikke være en fare