fredag, august 12, 2011

Pastasalat med karrikylling

Nå er ferien ferdig, feriefettet skal strammes inn igjen og en har et ønske om å være liiiitt sunnere. Men så er en jo sulten da. Når en er vant med 4-10 måltider + snacks hver dag så blir magemålet utvidet og en trenger mer for å bli "fornøyd". En må finne noe som fyller mens en trapper ned.



Denne oppskriften har jeg rått og hemningsløst stjålet/lånt fra Matoppskrift.org, men har kuttet den ned til nok mat til en person (bare lille meg!).

Du trenger:

  • 100 g pasta av ønsket type
  • 1 stk kyllingfilet
  • ca. 1 ts karri
  • 1 ss smør til steking
  • 6 cherrytomater
  • 1 håndfull ruccula
  • 50 g tørket aprikos
  • 50 g fetaost
  • 25 g oliven
Dressing
  • 1 ss lettrømme
  • 1 ss mangochutney

Sånn gjør du:

Kok pasta i henhold til det som er oppgitt på pakken. Etter vannet er tømt av skyller du pastaen i kaldt vann for å stoppe etterkokingen og ringler litt olje over. La pastaen stå til avkjøling.

Smelt smør i en stekepanne og rør inn karri. Skjær kylling i strimler og stek på middels varme til den er gjennomstekt. Avkjøl.

Skjær tomatene og aprikosene i passe store biter. Jeg bruker fetaost i blokk så den deles også i passe store terninger.

Bland alt sammen i en bolle og krydre lett med nykvernet pepper og litt grovt salt. Serveres med mangodressing og godt brød.


Jeg kan melde at jeg er forspist på salat.......

4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Herregud, hvorfor må alle poste fristende matinnlegg akkurat nå? :-)

Siven sa...

Du vet jo at det som ligger på nett aldri blir borte igjen. Er her når du føler deg bedre også vet du.... :-)

Tore R. sa...

Denne jenta er farlig, hun disker opp med de lekreste retter som om hvert måltid skulle vært en fest!

Siven sa...

Hvert måltid ER en fest Tore! Selv når det ikke er mye annet å nyte i verden så kan en allikevel lage god mat. :)