søndag, februar 13, 2011

Søndagsramling...morsdag og annet

I dag er det morsdag og jeg vil begynne dette blogginnlegget med å sende en STOR hilsen til dere alle sammen. Fortsett med godt morsarbeid! Det er ikke lett å oppdra snille og hjelpsomme barn, men jeg setter pris på at dere prøver! ;) En ekstra STOR klem til min egen supersnille mamma!


Jeg har ikke gjort så mye morsdagsaktig i dag faktisk. Jeg har selvsagt sendt min mor en melding, men satser faktisk på at mine to hjemmeboende brødre og min stefar tar seg av feiringen.

Det jeg har gjort i dag er å lese ut en ny bok. Før en står opp på en søndag så er det utrolig deilig å ligge noen timer med en bok på fanget og bare nyte ting som andre har skrevet.

Jeg er endelig ferdig med boken som jeg begynte på 5. januar. Den tok i overkant lang tid, men den kan endelig legges i arkivet for denne gang. Jeg har også lagt den til i listen over bøker jeg har lest i år. Du kan se innlegget og beskrivelse av boken ved å trykke på bildet.


Nå skal jeg lete etter en koselig oppskrift på noe søtt som jeg kan klaske sammen. Den som kikker innom får se om det ble noe av eller ikke... ;)

Og til de som lurer.... Det blir IKKE noe som har med valentines å gjøre! Jeg informerer herved at jeg boikotter hele greia! Og ja, som den oppmerksome leser har fått med seg så er jeg singel, men det er ikke derfor jeg boikotter (den ble ikke feiret de gangene jeg hadde noen å feire med heller).

Denne "høytiden" er enda et eksempel på importert "joy" som bare koster penger og fører til tåpelige forventninger. Jeg syns kjærester skal kose seg sammen hele året jeg. Menn kan godt kjøpe blomster andre dager av året, og jeg er sikker på at damene deres vil sette enda mer pris på de når de kommer uventet i steden for av en ytre "tvang".

Jeg skal selvagt ikke ødelegge gøyen for alle dere som har koselige planer i morgen, men for min del... nei takk! Heller blomster en mandag i mars. :)

Nyt dagen alle sammen! Det er søndag så det er noe å nyte for alle.

Jeg håper dere som er mødre blir godt tatt vare på, men husk det er vanskelig å gjøre opp for ett års "tavaretaging" på en dag......

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk!! Ja det er jo slik at noen av oss lykkes godt med å oppdra snille og hjelpsomme barn da. ;) Stor varm klem til deg og, fra mamma

Siven sa...

Så koselig med kommentar fra Mamman da! :D

Jeg antar du sikter til de to litt mindre ikke sant? ;)

Klemmer og alt!

Anonym sa...

Det var deg jeg siktet til jo..

Fisker man etter flere komplimenter eller.....;)

Siven sa...

Hihi!

Alltid... som Mamman så vet du jo det... :D

Dessuten så fungerte det helt fint!