onsdag, juni 15, 2011

Fravær og drittfolk

Ja, det har blitt en stund siden siste innlegg nå. Det har bare skjedd SÅ masse! Og så lite egentlig også.

Jeg kunne fortalt om filmene jeg har sett (siste Pirates og x-men), men nå er det blitt en stund siden jeg så de og da... ja da er det ikke så spennende lenger.

Jeg kunne fortalt om bøkene jeg har lest ferdig, men på samme måte som med filmene så har tiden gjort at litt av entusiasmen over nyheten har gått over. 

Jeg kunne fortalt at jeg har vært til hjelp hjemme hos I. Har malt tak og holdt stige mens han krøp høyt, høyt oppunder takmønet. Men så er det begrenset spennende, for jeg tok jo ingen bilder (selv om jeg hadde utrolig god utsikt til en fin bakende der jeg stod), for jeg har jo ikke kamera lenger.

Og det at jeg ikke har kamera lenger bringer meg til hendelsen som har preget helgen mer enn andre hendelser. Jeg har jo brukt mobilkameraet mitt som kamera jeg, men så var det noen som fant det for godt å STJELE mobiltelefonen min.... Noen plukket vesken min av kroken den han på, ved siden av meg, plukket mobilen, favorittsolbrillene mine og ipoden ut av vesken og la denne på gulvet. De etterlot heldigvis nøkler, busskort, jobbkort og bankkort. Tyven var helt klart ikke tilhenger av kort, men "sympatisk" var det jo å etterlate ting jeg er avhengig av å ha. Uansett skikkelige DRITTmennesker som gjør slikt.

Og jeg var ikke den eneste. Flere opplevde akkurat det samme den kvelden. De har hatt en innbringende kveld disse tyvene. Nå må det anmeldes, sendes skademelding til forsikringen og kjøpes nytt.

Men jeg savner mobilen min!!! Alle avtalene i kalenderen, alle meldingene jeg har spart på, alle bildene jeg har tatt den siste uka... Borte! Det er no dritt å måtte gå tilbake til reservetelefonen og kontantkort fra Telenor.

Ja, ja tror det var det for i dag. Kan på tampen melde at det i skrivende stund smyger seg solstråler gjennom vindusruten. Håper de holder seg til helga, men så vidt jeg husker er det dårlig holdbarhet på solstråler......

11 kommentarer:

Bondekona sa...

Å, så kjedelig, da..
:(
Kan da bare gå oppover?
De solstrålene varer nok, skal du se.
Smil som solen.
;)

Whitebite sa...

shit! for noe dritt!!
men du får tenke på hvor deilig det er å slippe å sperre bankkortet, og vente en uke på nytt kort! det er kjipt det!
all min sympati,du kjære;o)

Pia sa...

Kjipt med tyver! Æsj!

Siven sa...

Ja, virkelig teit kan en si.

Nå har jeg fått sendt anmeldelse til politi, jeg har fått nytt simkort på gammelt nummer (som fremdeles må aktiveres) og jeg har nå bare bekreftelsen på anmeldelsen igjen før jeg får sendt melding til forsikringsselskapet.

Visste dere forresten at en kan anmelde ting på nettet nå? En kan sende inn full forklaring på nettet i enkelte tilfeller. Supert for sånne som meg! :D

Bare lille elin sa...

Så frekke folk!! At det går an!

:-(

Innom for å hilse på et nytt bekjentskap og takke for at du ville være følger hos meg. Kjempekoselig!


go'helg klem
~elin~

Siven sa...

Så hyggelig at du stakk innom. :D

Bustenellik sa...

Så kjipt med tyveri da :-( Håper det ordner seg lett med forsikringer og slikt :-)
Ha en god helg!

Pst! Er det ikke mulig å legge seg til som følger via google her hos deg, da? :-(

Siven sa...

Nei, jeg har ikke laget sånn google ting jeg. Burde jeg det?

Hvis det er stort ønske om å følge meg via google så kan jeg legge til en liten boks nederst til deg Bustenellik.... ;)

Ønsker ellers en kjempefin helg til dere også. :)

Shy B sa...

Fysj! Kor kjedeleg! Skjønar at du savnar mobil!

Ingrid sa...

Uff! Kjedelig opplevelse! Eg har begynt å laste opp mobilbildene på PC'en litt ofte, men hadde likevel blitt veldig frustrert om mobilen var blitt stjålen. Alle telefonnummerene! Og meldinger som ein gjemmer på i årevis...
Stakkars deg!

Siven sa...

Men så får jeg jo sjansen til å kjøpe ny også da.... ;)

Tips?