søndag, juni 05, 2011

Helgen full av hjemmeeksamen

Denne helgen har det ikke blitt noen blogging på meg. På fredag klokken 12 fikk vi utlevert oppgavene til hjemmeeksamen. Den skal leveres innen mandag klokken 12. Nå har det seg sånn at jeg ikke jobber særlig godt uten ganske store mengder tidspress. Det må ikke gå så langt at jeg må stresse, men det må være akkurat nok tid. Har jeg mer enn akkurat nok så setter jeg meg ned å venter til det er akkurat nok, eller jeg gjør sånn som jeg gjorde denne helgen... Her kommer en liten redegjørelse.

Fredag morgen hadde jeg fri. Det har en rett på når en har hjemmeeksamen. På vei gjennom byn i morgentimene fant jeg det for godt å gå innom en butikk. En skal jo være godt næret når en skal gå inn i skrivehelger. Kjøpte derfor en Grandiosa! Skal en være student, så skal en være! ;)


Men hvis du er nøye på esken så er den defekt! Det er ingen perforering langs kanten. Nesten umulig å åpne! Sjokk og forstyrrelse!


En måtte jo til med makt for å få åpnet eska jo! Men den kom nå i magen til slutt denne også. Ingen vits i å gjøre motstand. :)

Etter denne kampen fulgte det noen timer med lesing av oppgave, skriving av oppgave og dilling på dataen. Jeg sliter veldig med å bare gjøre én ting om gangen. Må liksom spre fokus litt for å komme meg gjennom skrivingen. Uansett, det ble etterhvert kveld og jeg følte jeg hadde gjort et helt ok stykke arbeid. Da var det på tide med pause (ja en sånn stor en altså, hadde jo hatt mange små pause underveis).

Snille T og K var villige til å ta meg med på middag så på kveldingen så gikk jeg for å møte disse to koselig menneskene. Vi havnet ganske så tilfeldig på restauranten Jacob Aall på Xhibition. Supert sted å spise mat det, hadde det ikke vært for klientellet og veldig travle kelnere. Vi følte oss underkledde og kanskje litt gamle. Det er visst blitt vanlig å gå i dress på byn for ungdommen. Tror de har sett for mye Gossip Girl alle sammen.

Det var også en hel masse KORTE skjørt! En av jentene i KORT skjørt gav oss det litt tvilsomme privilegiet å se godt oppunder skjørtet da hun bøyde seg (MED strake knær må vite) for å plukke opp et glass fra gulvet. Flere ganger bøyde hun seg.... Lite strategisk syns jeg, det var et bord med 6 gutter i 20-årsalderen ved siden av, som sikkert hadde hatt mye mer nytt/glede av det synet. ;)

Men tilbake til poenget.... Vi fikk mat! Og siden jeg fremdeles er på leting etter Bergens beste burger så MÅTTE jeg jo benytte anledningen her også. Som jeg sa... er en student, så er en student.
Jeg fikk en BBQ burger. 


Og K fikk en Jacob Aall burger.


Omtalen har jeg skrevet om her. Det er så mye lettere å holde styr på ting da. :) Etter burger fikk vi vin på Pergola Mat & Vinbar. Fint sted med MYE vin på menyen og litt småmat for den som ønsker. 


Vinen var ikke helt etter min smak, men langt fra vond. Det tar bare litt tid for meg som egentlig liker runde, myke viner å omstille meg til denne som er relativt greit halvtørr (Jeg tror i alle fall det var det mannen bak baren sa....). Og det var fredagen. 

Lørdagen var det opp tidlig for å skrive mere. Ja, helt ærlig så var jeg faktisk oppe klokken 8! Kroppen våknet som vanlig klokken 6 sharp, men det ville ikke hodet være med på. Det får da være måte på! 

Mere skriving, blogglesing, facebooking og tv-titting til jeg fikk telefon og ny middagsinvitasjon. Denne gangen var det I som var ute etter mitt glimrende selskap! :) Og det var jo koselig. Vi fikk middag på en liten thai-restaurant i Håkonsgaten. Thai Away heter den og det er vel egentlig meningen at en skal ta med seg maten, men det var helt greit å sitte der. 5-6 bord hadde de og veldig hyggelig, men sjenert, kelner, som trodde jeg bare snakket engelsk (det er det språket det går i sammen med I). Da han kom og spurte på fryktelig gebrokken engelsk om jeg ville ha engelsk meny så visste jeg ikke helt hva jeg skulle si. Jeg stotret forsiktig, på engelsk (kunne jo ikke bytte nå), at det gikk fint med den norske. Han var nok forvirret. ;) 

Glemte å ta bilde av maten, men det var overraskende godt. Tror nok at jeg har vært litt skeptisk til den restauranten før (helt ubeggrunnet), men det anbefales faktisk. Vi var begge fornøyde da vi gikk. Hjem og filmkveld er stikkordene for forsetningen der. Ja, og så litt Hellboy på PS3. Mangt og mye en skal finne på... ;)


I dag er det søndag. I dag har jeg skrevet ferdig oppgaven (sånn nesten helt) og i morgen skal den leveres. I 3 eksemplarer, per post! Har du hørt noe så dustete? Her har skoler tatt imot oppgaver over nettet i mange år og nå må jeg da altså først printe 3 eksemplarer á 13 sider, stifte de sammen og sende de rekomandert til Oslo. Blir helt varm bare jeg tenker på det... 

Ja, også fikk jeg take away fra Kroathai i dag. Som var sånn passe.


Ja, det var min helg. Har du hatt en fin helg? Har du sett fremmede damers stringtruser? Har du spist studentmat eller drukket dyr vin? Kanskje du har gjort noe annet spennende?

5 kommentarer:

Whitebite sa...

skal si du er kjapp på innleggene!!
ikke før jeg var ferdig å kommentere forrige, så pling der kom et nytt!
og ja, fremdeles sulten!!

(og nei takk du, spar meg for fremmede damers stringtruser.. Har nok med hu paradisedama jeg jobber med sine)

Siven sa...

Jeg er dårlig til å spare på de. Vet mange bloggere skriver flere innlegg i slengen og så har de liggende til de trenger å poste noe. Jeg klarer ikke det.. Det må liksom ut.

Har prøvd å spare på de og da blir de faktisk bare liggende. De er ikke aktuelle lenger og da gidder jeg ikke late som om de er nye og fine. :)

Jeg burde øve på dette..

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Her var det mykje eg kunne kommentert, men hengte meg opp i den grandis-øskja. For det er ikkje berre di øskje som er slik, dei har tydelegvis kutta ut den der "opnemekanismen" (perforeringa, var det?) igjen. Skjønar ikkje vitsen, og blir alltid ståande og leite etter kva side eg skal opne på, før eg kjem på at eg faktisk må RIVE opp øskja...;) Elles: lukke til med eksamensinnspurt! Posten har sikkert nokon aksjar i skulen din;)

Siven sa...

Takk for det Røsslyng! :)

Ja, det er ikke så ofte jeg spiser Grandiosa, men jeg søker gamle minner innimellom. ;)

Jeg kunne forresten skrevet mange innlegg om irritasjonen rundt det å åpne pakker som er lagget av plast. En må jo nesten til med vinkelsliper!

Ellers kan jeg informere om at oppgaven ble sendt i posten i dag. Hele 320 kroner kostet det... :S

Siven sa...

Og til dere andre som leser dette.... Jeg beklager skrivefeil, kommafeil og den relativt heseblesende tonen.

Dettte innlegget hadde trengt en korrektur, men det gir jeg blanke i nå. ;)