fredag, oktober 21, 2011

Like'n'Share - Hunger Control - Premium Dark Chocolate bar

Jada, så har jeg meldt meg på en sånn "reklamer for produktet vårt og vi vil kanskje - bare kanskje - gi deg noe"-side.

Denne gangen er det Like'n'Share som krever deling. Jeg fikk tilsendt en Nutrilettbar av Premium Dark Chocolate. Jeg har spist Nutrilett før jeg. Det fungerer det til sitt bruk. Jeg har aldri egentlig brukt de som måltidserstatter, men mer som "overleve treningsøkten" eller "bare litt mer overtid før jeg går hjem". Bare sånn at en ikke tar livet av de som måtte befinne seg i nærheten og kanskje også unngå å kaste opp nå sultkvalmen kommer. Men nok om det.


Jeg fikk altså tilsendt denne baren. Den ble liggende på kontorpulten min noen dager. Helt til jeg ble ekstra sulten og ikke var klar til å gå hjem enda. Da bet jeg forsiktig i den mørke mørke baren. Første bit var ok. Andre bit var ok også, men innen tredje bit kom var det nok.

Baren er hard og seig. Det er i overkant mye tyggemotstand og de små bitene av mørk sjokolade som er inni der er bare vonde. For harde og altfor mørke for min smak. Det nærmeste jeg kommer en sammenligning er hvis sjokoladen i de der billige julekalenderene hadde vært mørk. Du vet disse med litt sånn rar bismak?

Jeg fikk en kollega til å smake også. Hun sa seg enig...

Så sorry Like'n'Share. Jeg delte, men det var dårlig med Like. Bedre lykke neste gang...

2 kommentarer:

Hannemor sa...

Huff, ja de der er guffne.. skjønner akkurat hva du mener med de adventskalender-sjokoladene.
Ha ei god helg!!

Shy B sa...

Okei! Då veit eg det;)