lørdag, september 24, 2011

Dag 8 – Et favorittbilde

Skulle ønske jeg hadde merket bildene mine skikkelig etterhvert som jeg har lastet de inn på pcen... men det har jeg altså ikke. 

Denne bildeutfordringen har dermed ført med seg noen litt uventede vendinger, selv for meg selv. Når en sitter og blar igjennom noen av de tusen bildene som ligger på dataen så finner en mye rart! :D

Må forresten huske å kjøpe en ekstern harddisk snart. Slik at ikke alle disse bildene forsvinner også. Det gjorde nemlig alle de andre når den forrige dataen tok kvelden... DET er kjedelig det!

Til denne dagens bilde lette jeg egentlig etter et fint naturbilde. Det er ofte de som blir mine favoritter. Noe som dette kanskje? 


En deilig soloppgang, men det er jo selvsagt ikke selve bildet som gjør det til en favoritt. Det er jo den følelsen jeg får ved å tenke tilbake på det. Da dette bildet ble tatt hadde jeg sittet på nattevakt i seilbåten noen timer. Jeg nyter stillhet helt alene på havet om morgenen - når mørk natt blir til dag via skumring. 

Når jeg er ute og seiler på langtur så melder jeg meg alltid frivillig til å ta denne vakten. Siden alle andre unngår den som pesten så er det sjeldent vanskelig å få lov. De vet ikke hva de går glipp av... ;) 

Men det ble ikke dette bildet i dag. 

Jeg snublet tilfeldigvis over et annet bilde. Det kan vel til nød sies å være et naturbilde dette også - jeg ser noen busker... men det er tatt midt i Cape Town. 


Piggtråd er vel fremdeles ikke så veldig vanlig på husveggene her i Norge. Tatt i 2005 i løpet av de 3 månene jeg var der nede. Jeg hadde ikke lyst å reise hjem igjen og jeg har hatt lyst å reise tilbake siden den gang. Kanskje får jeg muligheten en dag...

Men det ble ikke dette heller.... 

Innimellom så må en ha med litt av dyrelivet for at det virkelig skal bli en favoritt!! 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
HELT klart dagens favoritt! ;)
Enig?

4 kommentarer:

Hannemor sa...

Eyecandy!

Bondekona sa...

Hehehe!
Joda.

Tonje sa...

haha...herlig!
Mewn jeg digga bildet over jeg da..med piggtråd og regnbue! amazing!

Shy B sa...

Hehe! Her var det mykje bra ;)