tirsdag, mars 22, 2011

Min første utfordring!

Ja, da var dagen komment! Denne farsotten som raser i Blogglandia har truffet min lille niche (hvordan skrives egentlig det?).

Jeg fikk min første utfordring av Kjæreste Hannemor i Det lille røde huset. Mange takk for det!


Det følger selvsagt noen vedheng med en slik utfordring. Jeg har latt meg fortelle (eller har vel lest det helt selv) at jeg må: Linke til den som har gitt meg utfordringen (det har jeg gjort over), svare på spørsmålene og så sende utfordringen videre til 10 andre bloggere.

Ja det blir på en måte som et kjedebrev, men litt gøy er det jo også at en blir tenkt på. Eller?

Spørsmål 1: Hvorfor startet du å blogge?
Jeg har faktisk startet å blogge to ganger jeg! Første gang i 2006 fordi en venninne (som ikke blogger lenger) skulle holde oss oppdatert på livet i langdvekkistan (Sør-Afrika). Da måtte jeg jo prøve jeg også, men så kom hverdagen i veien. Og den andre gangen nå i vinter fordi ovennevnte Hannemor begynte sitt liv i Blogglandia. Jeg antar jeg som de fleste andre har et lite eksponeringsbehov.

Spørsmål 2: Hvilke blogger følger du?
Oj, DET er mange det! I begynnelsen var det mye matblogger (for mat må en jo ha!), og så var det litt interiør, men etterhvert har det blitt flere og flere av disse hverdagsbloggene. Disse damene som sitter rundt i sine egne reder og tenker ut finurlige og morsomme betraktninger, og som er så snille å dele de med oss!

Spørsmål 3: Hva er ditt favoritt makeup merke?
Hmm, ja hva skal en si... jeg er vel ikke superopptatt av sminke lenger, men jeg har en forkjærlighet for Dior sine øyenskygger akkurat i øyeblikket. Kjøpte ny i helgen faktisk! :D


Spørsmål 4: Hva er ditt favoritt klesmerke?
Tror ikke jeg har ett. Har kropp som er vanskelig å kle på, så tror jeg vil si "Det som passer, når det passer.".

Spørsmål 5: Hva er ditt "må-ha" makeup produkt?
Eh, usikker på hva det spørres om, men mascara? Lancôme for tiden.


Spørsmål 6: Hva er din favorittfarge?
Lilla!

Spørsmål 7: Hva er din favorittparfyme?
Hypnotic Poison - deilig vanilje, men ikke tung.
Jeg er en av disse menneskene som egentlig ikke er så stor fan av parfyme. Noen mennesker bruker for mye og jeg selv har lett VELDIG lenge før jeg fant denne. En av få som jeg ikke får vondt i hodet av og som ikke bare lukter alkohol. 

Spørsmål 8: Hva er din favorittfilm?
Jeg er nok sørgelig romantisk her. Den nye versjonen av Pride and Prejudice..... Kan en finne en nydeligere mann? 


Spørsmål 9: Hvilket land ville du besøke og hvorfor?
Peru! Fordi Peru har Machu Picchu.


Spørsmål 10: Fem ting du alltid har i vesken din?
Mobil, lommebok, lipbalm, nøkler og strikk.

Så skal jeg gi awarden videre til 10 andre bloggere, da velger jeg  disse bloggerne:

Jeg håper de alle syns at det er greit at jeg gjør det. Jeg har gått ut av min vei for å finne bloggere, som for det meste er svært lite rosa og som sikkert ikke passer til akkurat disse spørsmålene, men som jeg setter svært stor pris på i hverdagen når jeg trenger en oppkvikker. Litt skal en jo ha å bryne seg på også! ;)

5 kommentarer:

Bondekona sa...

Hei og tusen takk!
:)
Setter stor pris på sånt!
Og her er jeg i storfint selskap også, ser jeg.
Tar den etterhvert!
:D

Elisabeth, innerst i veien sa...

Takk takk, ja, her skal jeg få noe å bryne meg på....håper forresten det ikke er noe tidsfrist på denne, hender jeg er litt treig på sånne utfordringer, men vips har du den der. ☺

Siven sa...

Ta den tiden dere trenger. :D Det kommer sikkert flere deres vei uansett. ;)

Bustenellik sa...

Hei, og tusen takk for utfordring :-) Jammen fant jeg ikke en ny blogg også, det er moro :-) Jeg er fryktelig treg med slike utfordringer, men plutselig! :-)
Ha en fin dag!
Busteklem

GLAMOULØSE HILDE sa...

Oj, tusen takk for bloggutfordring! Jeg synes du løste din første svært så elegant, jeg. Men det var veeeldig vanskelige spørsmål, altså. Går i tenkeboksen og kommer sterkt tilbake!