onsdag, september 21, 2011

Dag 7 – Et bilde jeg aldri har publisert

DA var det jammen klart for Dag 7. Etter nok en gøy, men slitsom lørdag, ufattelig lite gøy og ufattelig slitsom søndag og en helt ok mandag der jeg så en av verdens verste filmer så er det endelig tid for sofasitting, blogging og et nytt dagens bilde! 

Jeg har fortalt mer om helgen og den dårlige filmen her. Beklager hvis jeg her ødelegger en stor filmopplevelse for noen.

Men tilbake til dagens bilde! Jeg har jo ikke vist særlig mange bilder fra ferien. For de som ikke har fått det med seg så var jeg en uke i Nice nå i september. Det kommer sikkert mer om dette senere en gang. 

Dagens bilde er ett av svært få bilder av meg fra turen. Det er merkelig hvordan en alltid kommer hjem  igjen med mange bilder av steder og andre mennesker, men nesten ingen av seg selv. De sitter jo selvsagt reisefølget på. ;) 

Det har aldri vært publisert før rett og slett fordi det er helt nytt!


Her har jeg bedt reisefølget om å ta bilde av meg med Nice i bakgrunnen. Det ser nesten ut som om jeg er photoshoppet inn! Fin by ikke sant?

Det var en passe varm ferie. 28 grader var supert etter den grå og regntunge Bergenshøsten. Det var litt kjipt å komme hjem...

13 kommentarer:

Whitebite sa...

ahh,elsker NICE!
Vært der 2 ganger.
Første gang på språkreise, 2.gang sammen med min mor og min da 2 år gamle datter. Så det er leeenge siden nå. Vil gjerne dit igjen, men min briten min er ikke så interessert i det landet.

Gamle feider, og blablabladdiblah.

Fint bilde, du er så fin atte!!

Siven sa...

Var en veldig fin by altså, men prisnivået var jo noe i overkant.

Tror det blir en stund til jeg reiser tilbake, men helt klart ikke den verste ferien jeg har vært på. ;)

Og takk for komplimenter. ;)

Bare lille elin sa...

Fint sted ser det ut til, og fin dame.:-)

Bondekona sa...

Flott bilde,
du er nydelig.
:)

Har aldri vært i Nice, jeg,
men sikkert kjekt der.

Siven sa...

Elin + Bondekona: Takk takk! Er ikke så glad i dette med bilder av meg selv, men siden jeg er en av de som har valgt å ikke være anonym så er det slik det blir innimellom.

(Har angret litt på det med anonymiteten innimellom)

Nice er en super by for en kort ferie, men en uke var nok. :D

Frk.Virrum sa...

Har også vært i Nice..om høsten.
Var også en uke i en naboby,Anibes.
Flott bilde, uansett.. av både byen og ikke minst dama! Tøff, du!

Siven sa...

Frk.Virrum: Mange fine steder rundt i det området som er verdt å besøke. En kan jo helt fint ha Nice som base og ta dagsturer med tog eller bil. Tog var overraskende enkelt og billig.

Tøff?

Alexia sa...

jeg har aldri vært i Nice, men veldig lyst å dra dit.

Da jeg skulle på ferie for 3 år siden, skulle vi på hopp-på tur og måtte bestemme oss på 2 dager- Kreta eller Nice- elle melle. Det ble Kreta. Og så har det bare blitt Kreta etterpå. Men en gang SKAL jeg til Nice!

Og enig med de over, du er ei snasen dame! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fin by og selv om du faktisk ser litt photoshoppa inn så er du fin du også. Jeg finnes sjeldent på feriebildene jeg også, er jo jeg som er fotografen. Og de som eksistrere er som dette hvor jeg også har bedt reisefølget (Mannen) om å ta i det minste ett bilde som et bevis på at jeg faktisk var med på turen.

Siven sa...

Jeg fikk vel høre en gang at det var derfor Japanerene tar så mye bilder. Dersom de ikke har bilde av det så kan de ikke si at de har sett det og har de ikke bilde av seg selv der så har de ikke vært der.

I våre dager kan jo dette fjuskes til selvsagt, men det tror jeg ikke jeg hadde giddet. Med mindre jeg hadde tenkt å lyge på meg at jeg hadde vært på K2 eller noe slikt. ;)

Tore R. sa...

Byen så pen ut (om de snakker rart der) men jenta var enda penere :)

Siven sa...

Nå trodde jeg nesten du hadde glemt meg Tore... ;)

Tore R. sa...

*glemmer aldri*