tirsdag, september 13, 2011

Dag 3 – Et familiemedlem

Jeg har en stor familie. Selv om jeg bare har kontakt med min mors familie så er det jammen mange å ta av! Min mor har 4 søsken og de har alle klart å få minst 2 barn hver. Noen så mange som 4. Dette gjør at jeg på toppen av å ha ganske mange tanter og onkler så har jeg også ganske mange fettere og kusiner. Og noen av de igjen regner jeg som søsken og ikke egentlig som fettere og kusiner. Dette ble komplisert...

Det som er problemet når det kommer til denne posten er at det er få i min familie som hopper opp og ned i begeistring av å være avbildet på verdensveven. Det er ikke det at de er sky eller noe, for det blir en ikke av å vokse opp ute på den ytterste nøgne ø. Nei, for der ute må en rope mot nordavinden dersom en skal kunne høres over bordet. Sånn føles det i alle fall når en er på familiesammenkomst...

Og så er det det å poste bilder av mennesker som en ikke har fått uttalt tillatelse fra da... Selv om jeg sikkert hadde fått lov til å lime inn ett bilde av en bror eller to hvis jeg hadde spurt så hadde det sikkert vært påkrevd med lysende omtale også - og løgn farer en jo ikke med!! ;)

Nei, de er fine brødrene mine. Oppløftende og noe foruroligende snille og greie egentlig. Er de ikke i slekt med meg disse gutta? Ja, ja kanskje de har fått evnen til å skjule dævelskapen de også... ;)

Nei, tilbake til poenget.. Den lange utleggelsen over fører egentlig bare til det enkle poenget at jeg velger å poste et bilde jeg allerede har postet på bloggen før. Siden det allerede er der ute og jeg til en viss grad fikk tillatelse (har i allefall ikke fått protester sånn i ettertid) så er det vel ikke noe problem at det blir resirkulert?

Og da ble det ikke et familiemedlem, men hele gjengen. Ingen nevny - ingen glemt og så videre... ;)


Fra venstre: Mor, bror, stefar og bror.

6 kommentarer:

Whitebite sa...

herlig innlegg Siv!
det er ikke alltid man trenger så mange bilder for å lage en god fremstilling av noe! Du kan dette med å skrive så godt at man lager seg egne bilder.

ha en flott dag!
klem :o)

Bare lille elin sa...

Nå skrev Whitebite det jeg hadde tenkt å skrive.(morgenfugler assa), så jeg bare sier:

Enig med forrige taler.

Ha en fin dag.

Klem

Siven sa...

Neimen, så koselige kommentarer da! :D Takk!

Det er enkelt å skrive om ting en kjenner godt.

Ønsker dere også en vidunderlig dag! Her regner det... ;)

Tore R. sa...

*protestere på bildebruk* :)

Veldig mye resirkulering her da. Dag 2 og dag 3 bildene får vel kanskje gå siden du er så flink å skrive. Men jeg hadde jo håpet på et nytt dag 1 bilde, gledet meg til det ;)

Du får ha en fortsatt flott uke!, regner her også (men jeg er visst bare noen kilometer fra deg).

:)

Siven sa...

Jeg skal prøve å skjerpe meg Tore!

Det er dessverre ikke så mange bilder av meg som egner seg til nettbruk....

Bondekona sa...

Familie er topp,
samme hvordan den er.
:)