fredag, september 16, 2011

Dag 6 – Tema: grønn

Dette var et vanskelig tema. Jeg kikker meg febrilsk rundt for å finne noe grønt her, men så slår det meg at det mer er fraværet av grønne ting som er slående her i min lille hule.

Jeg har faktisk ikke en eneste plante eller blomst i hele stuen! Og på kjøkkenet står det bare to litt sørgelige orkideer...


Ja, der kan dere jo også se det koselige stilaset som jeg har utenfor vinduene mine... Der vandrer det byggningsarbeidere hver morgen klokken 7. Og siden jeg fremdeles ikke har fått opp nye gardiner etter at de skiftet vinduene mine i juli en gang, så vinker jeg fint til dem når jeg er på vei fra senga til badet hver morgen. Jeg tror i alle fall at det er bygningsarbeidere som står der ute... når jeg står opp har jeg ikke linser på og uten linser er jeg like skarpsynt som en muldvarp! Så det kan jo like godt være naboene som har funnet ut at det er gratis show hver morgen...

Men tilbake til det grønne! De ser litt stusslige ut disse orkideene... De skulle jo selvsagt heller sett sånn ut:

Bilde lånt fra Mester Grønn
 Hvem er det som har bestemt at alle hvite orkideer skal fotograferes mot hvit bakgrunn forresten? Hvis du gjør som jeg og googler "Hvit orkide" så vil du finne at det helt klart er en regel at disse skal fotograferes med hvit bakgrunn. Det gir så god kontrast??!!

Nei, nå prater jeg meg bort igjen! Det jeg skulle fortelle var jo at det var håp! Da jeg kikket litt nærmere på de stakkarslige kvastene i den sørgelige vinduskarmen så viste det seg at den ene faktisk driver å gjør seg klar til å bli pen igjen!


Ser dere den fin grønne stilken som sakte snirkler seg oppover? Den jeg snart skal sette fast i en støttepinne (heter de det?) slik at den ikke knekker når den skal bære en gassilion NYDELIGE, hvite blomster. DET gleder jeg meg til!

Det får være nok fjas for denne gang... Ha en fin dag alle sammen!! ;)

7 kommentarer:

Bare lille elin sa...

Hehe, du er så morsom med denne et-bilde-om-dagen serien din.:-D Er innom og kikker hver dag,selv om jeg av og til ikke har noe å si. :-D Artig!

Valiana sa...

Hehe, akkurat slik ser mine orkideer ut også.. og det som skal være en grei blomst å ta vare på lissom...

Siven sa...

Elin: Så koselig da! Takk. :D

Valiana: Det som er så fint med orkideer er jo at de kan stå der og se stusselige ut i månedsvis og så kommer det plutselig ny stilk på de. Denne har gjort dette 3 ganger nå tror jeg. Bare så synd at de må stå på samme sted og se stusselige ut helt til de bestemmer seg for å vokse. Flytter en de så kommer de jo ikke tilbake.. :(

Hannemor sa...

Thihiii... mårran blir ikke den samme uten å lese ord fra deg.
Orkideene ser lik ut på denne soden av landet, og ellers ser jeg for meg bilder og har en typisk-arbeider-i stilas-historie i hodet når du delte denne med oss.. :)
God helg Siven!!

Siven sa...

Hanne: Jeg kan love deg at disse arbeiderene ikke har noen likhet med han som vi alle kjenner så godt fra cola-reklamen....

RoseSommer sa...

Hei, så fint du lo av do-historien hos meg. Og ja; jeg antar at de har mistet endel nøkler til det toalettet gjennom tidene, og har funnet noe de håper fungerer. Har jo sett på endel toaletter at til og med den knotten til å dra opp med er skrudd av og stjålet, så folk trenger visst mye rart!
Og sånne stillas er artige; det var et sånt utenfor legekontoret jeg går til i 3. etg en gang. Og med gardiner som ikke kunne dras for. Også litt spennende.
God helg!

Whitebite sa...

har gitt opp orkideene min jeg!
så jeg synes du er flink!

her dør ting lett.
huff..