lørdag, september 24, 2011

Dagens artist - Lykke Li

Bildene får vente. Har fått så mye komplimenter for det siste bildet at jeg ikke helt vet hvor jeg skal snu meg skjønner dere... ;) 

Så i dag har det vært sofa og halvmelanskolsk sløving. Det blir sånn når en er trøtt. Selv når en egentlig har det veldig bra. Det er egentlig veldig fint nå. Ikke mye å klage på. Ja, bortsett fra været, men jeg tar meg i å smile under paraplyen min også jeg. 

Spesielt hvis jeg har den rette musikken på øret. 


Den rette musikken har Lykke Li virkelig laget. Hun har noe stemningsfullt og samtidig hardt. Noe som er varmt og kaldt på en gang. Hør noen sanger så skjønner du kanskje hva jeg mener. 


Det er rart med musikk. På samme måte som med smak og lukt så virker den forskjellig på mennesker. Noe som for enkelte er behagelig og varmt er for andre kjedelig. Jeg har alltid lurt på hva det er som påvirker oss i utviklingen av slike smaker. Når utvikler vi musikksmaken?


Noen sa en gang til meg at musikksmaken slutter å utvikle seg når en er 25 år. Jeg kan ikke si om det stemmer eller ikke. Jeg innbiller meg at jeg har lært meg å like nye ting etter det også, men kanskje det bare er varianter av det samme? 


Sitter du fast i din egen musikksmak, eller har du lært nye triks?

3 kommentarer:

Hannemor sa...

takk for at du delerl musikk - åpner allefall min horisot
God Helg!

Valiana sa...

Jeg vil definitivt si at musikksmaken min endret seg ganske kraftig etter 25 år... før var det bare poprock og pop det gikk i, men i en alder av 27-28 år fant jeg plutselig ut at norsk rap faktisk var veldig bra :-)

Whitebite sa...

Min musikksmak har ikke endret seg så mye siden 20-årene.. faktisk.

Men jeg har et ganske variert spekter!

Du vet jo hva jeg synes om Lykke Li!
me LOVE!!

Samboeren liker best jerome, selv henger jeg enda fast i Follow rivers. Den trollbinder meg. Og jeg vil nok være hekta lenge lenge..

Liker Lykke Lis melodramatiske stil, melankolien..lidenskapen.
Hun er et funn.


Flott innlegg flotte du.