mandag, september 12, 2011

Dag 2 – Favoritt dings

Det er dag 2 og i dag skal dere få se min aller mest elskede dings.

Det var ikke helt enkelt å velge faktisk. Vi er jo omringet av dingser som gjør livet enklere. 

Vi har vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, kjøleskap, støvsugere, datamaskiner, fjernkontroller,  mp3-spillere og DVD-spillere. Andre har jo også bluetooth, pad'er og h øytalere i alle former og fasonger. Noen har elektrisk vinåpnere og pepperbøsser!Alle fine ting altså og flere av de hadde jeg nok slitt med å leve uten, men det er ingen av disse som er min favoritt.

Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse på noen og jeg er redd jeg ikke er mer original enn at det er telefonen som er min favoritt. Den kan jo gjøre ALT!

Den er en liten datamaskin, har epost, værmelding, nyheter, oppkobling til sosiale medier og GPS - i tilfelle jeg skulle gå meg vill. Jeg kan ringe, chatte, SMSe, maile, skrive blogg, lese blogg osv osv osv. Den spiller musikk og annen lyd både til bussen og til trening + at den holder meg oppdatert på avtaler jeg må rekke og bursdager jeg IKKE må glemme. Det er jammet et vidunder dette her! MIN Samsung Galaxy sII!

6 kommentarer:

Bondekona sa...

Du:
Nå risikerer jeg liv og lemnmer med å komme inn hit (tross store trusler!), for du har et program inne hos deg som kan være skadelig.
Faren kommer fra "smattetherese" eller noe ..

;)

Siven sa...

Hehe, ja jeg har levd med dette en stund.. Litt irriterende. Skal prøve å rydde.

Håper du ikke fikk varige mén da!

Bondekona sa...

Jeg overlevde.

Nesten.

Siven sa...

Hvordan artet denne nestendøden seg?

Bondekona sa...

Når jeg klikket meg inn på bloggen din blinket det opp en stor advarsel om at det og det nettstedet inneholdt et virus og at du hadde dette nettstedet inne hos deg.
Ble spurt om jeg ville utsette meg selv,maskinen min, familien og kommunen min for den faren det ville være å fortsette eller gå tilbake.

Siven sa...

Ja, det var grusomme greier det der. Jammen godt jeg fant en kur!

Kanskje jeg har en fremtid som lege? ;)