tirsdag, desember 07, 2010

Leeeenge siden!

Nå er det over 4 år siden jeg skrev noe sist. Det er jo altfor lenge, men med facebook og alt annet på nettet så har en vel ikke følt for å dele mer av sitt liv. Det blir ikke langt denne gangen heller, men kanskje en kan ta opp blogging igjen?I skrivende stund ser en ut på en hvit Bergen by. Det er desember og jul nærmer seg med stormskritt. I år er det merkelig lite stress rundt det å kjøpe julegaver. Jeg føler meg sikker på at ting skal gå i orden i løpet av desember. :)

Det har vært smått med juleforberedelser, men har smeltet sammen noe fudge og har noen gryende planer om karameller, konfekt og brente mandler. En får bare la tiden vise om det blir noe av. ;)

Fudgen er laget etter oppskrift fra Sophie Dahl. Hun er barnebarnet til Roald Dahl og har et superkoselig matprogram på TV nå som heter The Delicious Miss Dahl.

Link til oppskriften.
Grunnen til at jeg nå tar opp igjen bloggertråden er at jeg i det siste både har lest koselige blogger fra Eva og Hanne. Det at Hanne har prøvd seg på blogging var så gøy at jeg ville prøve selv også.
Jeg får avslutte i dag med å ønske alle forstatt god adventstid. Husk å slappe av, ta en rolig dag på sofaen med en kaffekopp i ny og ne og husk! Familien er glad i deg selv om du ikke er et supermenneske. ;)

2 kommentarer:

Hannemor sa...

Så artig at du ble inspirert av min nybegynner blogg til igjen begynne å blogge.
Har vært smugleser av blogger kjempelenge og syns dette er utrolig artig.
Har vist noe å lære ja.. fikse litt på layouten og få ryddigere side.. men, må starte på bånn og jobbe seg oppover..
Klem fra Hanne

Hannemor sa...

For noen skjønne og varmende ord du avslutter bloggen din men Siv - fint at jeg er en inspirasjon for deg -
Artig å finne bloggen din, man har jo ellers delt mye av livet på fb ja, men mulig at dette tar tiden framover, vi får se.
Varme klemmer herfra

Skal foressten prøve de fudge-oppskrifta ;)