fredag, april 01, 2011

Omelett med sopp og bacon

I helga er det jo greit med noe litt ekstra godt til frokost. Selv er jeg VELDIG glad i alle typer stekt egg. Det blir derfor ofte variasjoner over dette som står på frokostbordet hos meg i helga. Og hva er vel bedre enn å kombinere stekt egg med sopp og bacon?  Det er også deilig med frisk salat, ved siden av.

 
 
Til en sulten person trenger du:
  • 50 g bacon i biter
  • 3 stk champignon i tynne skiver
  • 2 ss olje/smør til steking
  • 2 egg
  • 2 ss melk
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper

  • ½ rød paprika
  • salat
  • 4 cherrytomater

Slik gjør du:

Stek bacon og sopp i en stekepanne. Mens dette steker visper du egg, melk, pepper og salt sammen i en bolle. Bacon og sopp settes til side. Smelt litt smør eller varm litt olje i stekepannen og hell røren oppi. Stek omeletten til den er fast i midten og fordel bacon og sopp utover den ene halvdelen. Brett den andre halvdelen av omeletten over.

Riv noen salatblader og kutt paprika og tomater i biter.
Server med godt brød.

Ingen kommentarer: