fredag, mars 25, 2011

Ueeee orker Ikke! (Mitt øyeblikk som Linnéa)

Beklager, men vet dere... jeg orker ikke.


Jeg orker ikke Green Gate, shabby chic stil med gammel, slitt dør lent mot veggen på soverommet, blomsterkvaster som en ikke rekker å se før de visner, for en kan jo umulig være hjemme nok når en løper fra loppemarked til loppemarked for å skaffe seg nye "skatter", nips, billedrammer, bestemorsmugger med gullkant og gamle, fiiiine bibler fra 1750 som en skal klippe opp til scrapping (!!!),  pynteputer med småblomstrete retromønster som på toppen av det hele er hjemmesydd og hva heter de nå disse svindyre kaninene med lang hals?

Landlig stil når en bor sentralt på beste vestkant, lysekrone over IKEA bordet.. Hvitmaling oppå den andre hvitmalingen som ikke lenger var riktig tone for årstiden og mennesker som sier de hiver seg i trappevasken, med lavendel så klart, så snart familien er ute av huset slik at en kan NYTE kvalitetstid sammen når de kommer inn døren igjen, og en kan være sammen....

Jeg tror jeg må modifisere meg litt når det kommer til det siste poenget. Det er ikke det at jeg ikke orker... det er bare det at jeg ikke tror på det!

Nei, jeg trives mye bedre sammen med hybeldinosaurene mine, klesvasken som aldri ser innsiden av skapet før den igjen treffer skittentøyskurven og oppvasken som ikke tar seg selv. ;)

Lånt fra nett.

Nei, nå må jeg gi meg. Det får være nok eder og nok galle. :) Jeg er misunnelig og de er flinke alle disse damene. Jeg tror kanskje jeg har overdoset på blogglesingen i dag. :D

Trykk for større versjon

Det å være syk er ikke sunt............

3 kommentarer:

Stines strikkeblogg sa...

hahaha så sant som sagt! Eller kanskje eg skal starte ein fantasiblogg der eg skriver om livet eg ikkje har... Neeei, fortsetter med strikkepsykosen. Den er ihvertfall halvvegs produktiv.

Siven sa...

Godt jeg ikke skriver hekleblogg. ENDA ikke ferdig med sjalet som jeg begynte på i romjulen 2009...

Hannemor sa...

Ha-ha.. syns du har et kjempepoeng her Siv,
syns det er ok med litt hverdagslig interiør, hvor hybelkakniner og skitne kopper er en del av innredningen..