mandag, januar 03, 2011

Svinekoteller med kålsalat

Det er januar og etter flere uker (for enkelte av oss) med kaker, søtsaker og fete middager er det på tide med smalhans og litt sunnere mat. Jeg har derfor i dag satt sammen en middag som både er sunn, veldig rask å lage og super billig!! Den er også deilig fri for karbohydrater i form av poteter, rist eller pasta. :)

Jeg har laget min versjon av kotelett med kålsalat.


Til 1 person trenger du:
  • 1 stk svinekotelett (kan bruke både røkt eller urøkt)
  • 150 gram hodekål
  • 0,5 stk eple
  • 1-2 ts finhakket ingefær
  • pepper
  • smør/margaring til steking
  • chillisaus

Brun smør eller margaring i stekepanne. Krydre koteletten med pepper (hvis du bruker urøkt kotelett kan du også salte litt). Stek koteletten ca 2 minutter på hver side mens du finsnitter hodekål, deler eplet i tynne skiver og finhakker ingefær. Legg koteletten til side.

Stek kål sammen med eple og ingefær til kålen er mør. Dette tar ca 4 minutter.

Drypp lett med chillisaus over etter at det er lagt opp på tallerken.
 
Middagen er ferdig! :)

Og prisen? Ca 15 kroner per porsjon! :)

Ingen kommentarer: