Jeg har laget min versjon av kotelett med kålsalat.
Til 1 person trenger du:
- 1 stk svinekotelett (kan bruke både røkt eller urøkt)
- 150 gram hodekål
- 0,5 stk eple
- 1-2 ts finhakket ingefær
- pepper
- smør/margaring til steking
- chillisaus
Brun smør eller margaring i stekepanne. Krydre koteletten med pepper (hvis du bruker urøkt kotelett kan du også salte litt). Stek koteletten ca 2 minutter på hver side mens du finsnitter hodekål, deler eplet i tynne skiver og finhakker ingefær. Legg koteletten til side.
Stek kål sammen med eple og ingefær til kålen er mør. Dette tar ca 4 minutter.
Drypp lett med chillisaus over etter at det er lagt opp på tallerken.
Middagen er ferdig! :)
Og prisen? Ca 15 kroner per porsjon! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar