lørdag, februar 19, 2011

Puss, puss så får du en suss....

 Nei, det gjorde jeg IKKE nei, men jeg fikk tekopp og bolle. :)

I dag har jeg gjentatt forrige lørdags aktivitet og vært til "hjelp" med dørpussing. Det andre innlegget kan du se her


Denne gangen var jeg litt flinkere til å ta bilder så her følger det et lite "skred". Over ser du døren vi pusset sist helg til høyre. Den til venstre skulle til pers i dag. Under er førbilder som viser malingrester etter skraping av dør.Mens jeg fikk beholde samme slipemaskin som sist helg så slo de to andre (T og D) seg til med varmepistol og diverste skraperedskaper.


 De gikk på med dødsforakt og smeltet, skrapte og gnuret så mye at de hadde fortjent gullmedalje begge to. Til motsetning så var alt jeg gjorde å lage støv og irritere meg over at det gikk seint. Ble mye mer sliten i armene denne gangen! 

 

Veldig usikker på hva den mørke stripen på midten er. Kan se ut som om døren er satt sammen av paneler i ulike størrelser. Den er MYE mer tydelig på bilde enn den var da vi pusset. Håper den er borte nå... :)  


Etter skraping var det tid for pussepapir. D var litt engstelig for at vi skulle gå tom der en stund, men det hele løste seg uten større kriser. :)Og til slutt..... det ferdige resultatet. Døren har fått på håndtak igjen og har kommet på plass på hengslene.


Ingen malingrester i hjørnene.... :)


Sparkel neste!

 

Etter en slik aktiv dag er en sliten så nå har jeg funnet kjent positur på egen sofa med tekopp. Mett i magen etter pasta til middag. Ønsker alle en deilig helg!

4 kommentarer:

Hannemor sa...

Flink da...og en sånn flott dør

Siven sa...

Takk takk! I dag betaler jeg med stiv nakke. :)

kimmm sa...

Wow, så flot blev den!

Siven sa...

Kimm - Takk, den skal nå sparkles og så males, men tror D får en skikkelig fin dør til slutt. :)